Laden Evenementen

Tai Chi Qi Gong gegeven door Mana Gezondheidspraktijk bij het Zonnelicht.

Informatie
Datum:
15 februari 2022
Tijd:
08:45 tot 09:45
Prijs: €10

Altijd al eens een training willen volgen om zacht in je lijf te komen? Dan is Tai Chi Qi Gong iets voor jou! Deze training wordt gegeven door Mana Gezondheidspraktijk bij het Zonnelicht en zal op verschillende momenten gegeven worden.  Lees snel verder voor meer informatie over de training. 

Wat ga je doen?

Tijdens het uurtje Tai Chi Qi Gong gaan je doormiddel van verschillende vloeiende oefeningen je gezondheid en vitaliteit trainen. De simpel uit te voeren bewegingen laten je stevig met je voeten op aarde staan terwijl je een diepe ontspanning ervaart. Op deze manier begin je de dag lekker bij jezelf en met frisse energie. Ervaring is voor deze training niet belangrijk en de oefeningen zijn voor iedereen. Ook wanneer je herstellende bent van bijvoorbeeld corona of veel achter je bureau zit is het heerlijk om deel te nemen aan de training. Juist door het meditatieve en de uitwerking op de organen.

Overige informatie

De lessen Tai Chi Qi Gong worden wekelijks gegeven op verschillende dagen door Chantal van Heumen in het Zonnelicht. Dinsdagochtend van 08:45 uur tot 09:45 uur op 15 februari zullen de lessen beginnen. Naast die ochtend worden er ook lessen gegeven op dinsdagavond van 19:30 uur tot 20:30 uur en woensdagochtend van 08:45 uur tot 09:45 uur. Aanmelden voor de training kan door een mail te sturen naar chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl. Voor een proefles wordt €10,- gevraagd en een meedoen regeling is mogelijk.

Meer informatie nodig over de training en het volledige rooster? Check dan de website.