Laden Evenementen

Tante Joke Karaoke Show in Poppodium 013

Informatie
Datum:
02 december 2022
Tijd:
20:00 tot 23:00
Prijs: €15,20
Locatie:Schouwburg Tilburg
Tante Joke Karaoke Show

Houd jij ervan om de meest foute hits onder de douche mee te zingen? Op vrijdag 2 december kun jij jouw zangkunsten laten horen bij Poppodium 013. Bij de Tante Joke Karaoke Show zing je foute hits, bekende medleys en de intiemste solo’s. Lees snel verder voor meer informatie.

Jij zingt onder begeleiding van de Tante Joke Karaoke Band de grootste hits allertijden. De shows van de karaokeband zorgen al jaren voor eindeloos plezier aan karaoke-pret en doldwaze shows.

Over de show

Verwacht foute hits, wereldberoemde medleys en intieme solo’s.  De Tante Joke Karaoke show is een energiek concert met een unieke insteek. Tijdens deze show speelt de band alle greatest hits. Maar er ontbreekt maar één ding: jouw gouden keel. Ben jij een zingende nachtegaal die de sterren van de hemel zingt of zorg jij juist voor gehoorschade? Het maakt helemaal niks uit op deze avond. Word jij de ster van de show?

Meer info

De Tante Joke Karaoke Show keert op vrijdag 2 december terug in Poppodium 013. De kaartverkoop is van start gegaan! Haal je kaartjes hier voor slechts €15,20 en verzeker jezelf van een knotsgekke avond.