Laden Evenementen

TDrinks Tilburgs Bierfestival op d’n Heuvel

Informatie
Datum:
26 juni 2022
Tijd:
12:00 tot 12:00
Prijs: Gratis

Zondag 26 juni staat T Drinks Tilburgs Bierfestival weer op het programma op d’n Heuvel. Het jaarlijks terugkerend evenement waarbij tientallen bierbrouwers met trots hun bier schenken. hoopt er weer als van ouds een groot bierfestijn van te maken. Lees snel verder.

Tilburgs Bierfestival

Tijdens het Tilburgs Bierfestival vind je Brabantse gezelligheid en unieke speciaalbieren van brouwers uit diverse landen. Op deze dag kan je op verschillende plekken terecht voor een breed scala aan bieren, lekkere hapjes en veel meer. Afgelopen jaar heeft het Tilburgs Bierfestival in een aangepaste vorm plaats gevonden in verband met de coronamaatregelen. Het bijbehorende festival op het Heuvelplein was al een paar maanden vooruit geschoven in de hoop dat de maatregelen zouden afnemen. In augustus werd besloten de editie niet door te laten gaan omdat het evenement niet in de gewenste vorm kon plaatsvinden. Komende zomer belooft dus een éxtra mooie editie van het Tilburgs Bierfestival te worden. Ben je benieuwd naar de sfeer van de vorige edities? Bekijk hier de foto’s.

Meer informatie

Op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen rondom het bierfestival? Check dan de Facebookpagina van het bierfestival.