logo
Laden Evenementen

Techno event Dr. Juniper’s Laboratory bij Gin Fizz

Informatie
Datum:
12 mei 2022 20:00
-
13 mei 2022 03:00
Prijs: Gratis
Locatie:Oranjestraat
Gin Fizz Dr. Juniper’s Laboratory

Donderdag 12 mei organiseert studievereniging #CLUBACI in samenwerking met Gin Fizz een verfrissend nieuw evenement genaamd Dr. Juniper’s Laboratory. Deze avond zal de Oranjestraat bij Gin Fizz worden omgetoverd in een botanische tuin  ???? waar heerlijke Gin Tonic’s worden geserveerd en de lekkerste techno beats uit de speakers dreunen.

Eindelijk mag het weer en evenementorganisatoren staan weer te popelen om te doen wat zij het liefste doen. Zo ook bij Gin Fizz en #CLUBACI. Dit jaar stond weer een editie van Dr. Juniper’s Botanical Garden op de planning, maar nou het allemaal weer groter mag, besloten zij dit jaar het ook zo aan te pakken en hebben toestemming gekregen om dit zo uit te voeren.

Tijdens het evenement zal Dr. Juniper aanwezig zijn. Hij is een lab professor met een passie voor gin’s. In zijn botanische tuin kweekt hij al jaren de lekkerste specerijen, vruchten en kruiden om deze vervolgens te verwerken in de beste gin’s, welke weer verkocht worden bij Gin Fizz. Zijn tweede passie is techno muziek en daarom mag dit ook zeker niet ontbreken. ‘Met een evenementenvergunning pakken we het dit jaar groter aan’, verteld Gitte de Dooij, voorzitter van de Lustrum Commissie van #CLUBACI. ‘Met onze opleiding leren wij overal een conceptuele waarde aan toe te voegen en daarom steken we Dr. Juniper’s Botanical Garden in een nieuw jasje. Je kunt tijdens het evenement nog steeds ronddwalen in zijn botanische tuin, maar nu krijgen we voor het eerst ook een kijkje in zijn laboratorium! En in dit laboratorium gaat het niet altijd als gepland, kan ik je alvast zeggen.’

Op 12 mei zal Gin Fizz dan ook worden omgetoverd tot een laboratorium vol verassingen waar Dr. Juniper ongetwijfeld wat testen uitvoert. Echter, vind het evenement niet alleen binnen plaats, maar kunnen bezoekers buiten de botanische tuin bewonderen. Met zowel een binnen als buiten stage zullen er dit jaar ook meerdere Dj’s zijn. Aangekondigd zijn AJ Buitendijk, PAUW, Djordin Shinay en DJ EUSCH.

Durf jij het aan en wil je dit feest niet missen? Zorg dan dat je er aanstaande donderdag 12 mei vanaf 20:00 bij bent! Volg ook het evenement Dr. Juniper’s Lustrum Laboratory op Facebook en zorg dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws!