TEDxTilburg in het Witte Paleis-Raadhuis

Informatie
Datum:
20 april 2023
Tijd:
19:00 tot 21:00
Prijs: Gratis

Op donderdag 20 april organiseert TEDxTilburg een avond in het Paleis-Raadhuis waar de plannen en ideeën van TEDxTilburg gepresenteerd worden. 

TEDxTilburg

Onder het thema The Future of Social herintroduceert TEDxTilburg de wereldwijd bekende inspiratiesessies in haar eigen stad. TEDx is deze editie een podium voor ideeën en inzichten op het vlak van een toekomst in een groter socialer verband. Samen met u als spreker of bezoeker vertalen we die ideeën en inzichten naar kleine praktische stappen in de richting van die toekomst.

TED is een wereldwijde community waar mensen uit elk vakgebied en cultuur welkom zijn. Mensen die zoeken naar een verdieping van kennis over de wereld. TED staat voor Technology, Education en Design en geeft podium aan ideeën. Ideeën en inzichten over onze wereld en hoe we daar mee om kunnen gaan.

Over Future of Social

Samen komen we verder! De wereld staat voor nieuwe vraagstukken, kansen en uitdagingen waarvoor ook nieuwe oplossingen nodig zijn. Oplossingen die alleen mogelijk zijn als we het samen doen. Kennis delen, krachten bundelen en voor elkaar zorgen. Dat betekent groot denken! Het ruimer zien dan je eigen individuele belang. Onderwerpen als co-creatie, deeleconomie, mantelzorg en participatie geven aan dat we de toekomst in een groter socialer verband moeten zien. Maar dat vraagt ook om actie! Zonder veranderingen verandert er niets. Groot denken en klein doen!

De Kick-off

Op donderdag 20 april wordt het evenement afgetrapt in het Witte Paleis-Raadhuis. Het begint om 19:00 uur en is om 21:00 uur afgelopen.