Laden Evenementen

Tentoonstelling LOVLAB in Metropolitan Museum

Informatie
Datum:
16 september 2022 08:00
-
13 november 2022 17:00
Locatie:Metropolitan Museum
lovlab

Van vrijdag 16 september tot en met zondag 13 november kun je tentoonstelling LOVLAB bezoeken in het Metropolitan Museum Tilburg. Wil je graag meer weten? Lees dan snel verder!

“Alles in de wereld draait om seks, behalve seks. Seks draait om macht.” schreef Oscar Wilde. “Dat kunnen we natuurlijk ook omdraaien,” dacht een excentrieke professor aan de befaamde ‘Universiteit van Giersbergen’, “als we de wereld nu van voldoende ‘seksuele energie’ voorzien geven we de mensheid weer haar macht in handen!” En dus ging Van Zandbergen aan de slag.

Zijn ‘XRGY Research Center’ aan de universiteit legde zich geestdriftig toe op het verzamelen, onderzoeken en massaal verspreiden van ‘seksuele energie’. Vooral zijn grensverleggende uitvinding, de productie van ‘erotische massa’ uit naaktslakken, bracht zijn levensdoel eindelijk binnen handbereik: “Het voortbestaan van de mensheid en het verbeteren van de kwaliteit van het leven op aarde.” Oftewel de redding van onze wereld vanuit Giersbergen!

Wat kun je  verwachten?

De tentoonstelling ‘LOVLAB’ toont u de nogal extravagante instrumenten van het laboratorium, wat resultaten van onderzoeken en experimenten, de allernieuwste prototypes ‘energiewerpers’
en natuurlijk ook een kijkje in de voorraden ‘seksuele energie’ en ‘erotische massa’. Daarnaast nodigt het ‘LovLab’ u graag uit om wat energie te doneren òf eventueel, indien nodig, te laten
inbrengen. Op eigen risico, dat wel. Prof. Maurice Van Zandbergen en assistente ir. Lyudmila Vladimirovna Iljinitsjna staan er klaar voor: “Aarzel niet, wij heten u van harte welkom!”

Meer informatie

De tentoonstelling is dagelijks, dag en nacht te bezoeken. De toegang is gratis!