Tentoonstelling Petra Jacobs ‘Hangen & wurgen’ bij Metropolitan Museum

Informatie
Datum:
03 maart 2023
-
01 mei 2023
Prijs: Gratis
Locatie:Metropolitan Museum

Vanaf vrijdag 3 maart tot en met zondag 30 april 2023 kun je langs bij het Metropolitan Museum voor de tentoonstelling Hangen & Wurgen. Metropolitan Museum viert dan ook haar vijfjarig bestaan. Benieuwd? Lees snel verder!

Het vijfjarig bestaan van het Metropolitan Museum aan de Stedekestraat opent op aanstaande vrijdagavond 3 maart met de tentoonstelling ‘Hangen & Wurgen’ van Petra Jacobs. De nieuwe expositie toont een brede selectie uit haar beeldend werk van de afgelopen jaren. De Brabantse kunstenaar werkt met oude doorleefde materialen en voorwerpen en schept daarmee een nieuwe werkelijkheid.

Jacobs volgde de Vakschool in Schoonhoven en de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. Het afgelopen najaar waren haar ‘wapperende jassen’ nog te zien op de pop-up kunstmanifestatie in het Wilhelminapark, vanaf dit weekend kunt u terecht in de Stedekestraat.

5 jaar Metropolitan Museum Tilburg

In maart 2023 bestaat het Metropolitan Museum Tilburg 5 jaar! Om dit te vieren nodigt het museum iedere twee maanden kunstenaars uit om in de tien ramen aan de Stedekestraat te exposeren.

Meer informatie

De tentoonstelling ‘Hangen & Wurgen’ van Petra Jacobs loopt van vrijdag 3 maart t/m zondag 30 april 2023, ‘Metropolitan Museum’, Stedekestraat 15 te Tilburg. De feestelijke opening van de expositie is op vrijdagavond 3 maar om 20:00 uur. Vanaf vrijdag 3 maart tot en met zondag 30 april 2023 kun je langs bij het Metropolitan Museum voor de tentoonstelling Hangen & Wurgen. Voor meer informatie over de tentoonstelling kun je terecht op de website van Metropolitan Museum Tilburg.