Agenda

kermis stadhuisstraat

AFGELAST: The Allstarz, El Bundie en meer in de Stadhuisstraat tijdens de Tilburgse kermis

Wanneer: 22 juli 2021 van 16:00 tot 23:59 Waar: Stadhuisstraat Entree: Gratis

AFGELAST: The Allstarz, El Bundie en meer in de Stadhuisstraat tijdens de Tilburgse kermis

Update: vanwege de nieuwe coronamaatregelen en het verbod op evenementen van deze omvang, gaat dit evenement helaas niet door. 

De Stadhuisstraat mag weer! En dus is op 7 van de 10 kermisdagen iedereen welkom om vanouds los te gaan. Met een divers programma kun je fantastische feestavonden verwachten. De Stadhuisstraat wordt namelijk omgebouwd tot dé feest locatie van de Tilburgse kermis. Lees snel verder.

De Stadhuisstraat is tijdens de Tilburgse kermis gratis toegankelijk. Wel heb je een test- of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app nodig om binnen te komen. Ben je niet volledig gevaccineerd? Dan kun je via deze website een gratis test inplannen.

Zonder zo’n bewijs in de CoronaCheck-app kun je niet naar binnen. Wat je dan mist? Een groot feest waar je geen anderhalve meter afstand hoeft te houden, met leuke artiesten en een gezellige sfeer.

Programma donderdag 22 juli

De Stadhuisstraat is van 16:00 – 00:00 uur als evenemententerrein geopend. Hierna gaat het feest door in de kroegen in het straatje. Deze mogen namelijk tot 04:00 uur open blijven. Benieuwd welke artiesten allemaal het podium beklimmen in de Stadhuisstraat? We zetten het op een rijtje:

  • The Allstarz
  • Hitmaestro
  • El Bundie

Meer informatie

Zoals gezegd is de entree dus gratis en voor iedereen toegankelijk mits je een QR code in de CoronaCheck-app kunt laten zien. Op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen rondom de evenementen in de Stadhuisstraat? Volg ze dan vooral op Facebook en check deze website. 

Locatie