The Apoqalypse Rebirth: Het ultieme queer feest keert terug naar Tilburg op Roze Maandag

Informatie
Datum:
24 juli 2023 22:00
-
25 juli 2023 04:00
Prijs: 17,50
Locatie:Hall of Fame

Aanstaande 24 juli markeert de dag waarop we in Tilburg de schijnwerpers richten op queers en extra aandacht besteden aan de queer scene. Het is de dag die wij ‘Roze Maandag’ noemen! Dat betekent parades, plezier, feest en natuurlijk de Tilburgse kermis. Wat is een betere manier om deze dag te vieren, dan met een nieuw ‘Apoqalypse’ feest? Apoqalypse is ontstaan vanuit het initiatief van twee enthousiaste queers genaamd ‘Ruben’ & ‘Angel’. Zij zagen veel behoefte in Tilburg voor een plek waar iemand zich veilig kan voelen als queer. Een plek waar jij je kan kleden zoals je wil en waar je ook wordt aangemoedigd om dit te doen alsof het jouw laatste dag op aarde is! Een plek waar je deze onvergetelijke ervaring deelt met anderen en helemaal losgaat op de muziek van toffe dj’s. Het concept en de boodschap van Angel en Ruben bleken aan te slaan, want op 28 april verkochten zij hun eerste editie van ‘The Apoqalypse’ helemaal uit.

Angel: “Tijdens de eerste uitverkochte editie hebben we de heteronormatieve wereld laten zien welke impact we samen hebben! Nu is het tijd om nog een stapje verder te gaan, tijdens de wedergeboorte van ‘The Apoqalypse party’! Zo is ons volgende feest, ‘The Apoqalypse Rebirth’, ontstaan.”

Waarom zou ‘The Apoqalypse Rebirth’ nog beter zijn dan de eerste editie? Angel: “Om te beginnen zullen we dit keer twee area’s hebben in plaats van één! Dat betekent nog meer geweldige lichtshows, rook, een hogere productiewaarde en twee keer zoveel Apoqalypse-bezoekers. Dit betekent ook nog meer geweldige dj’s die jouw Apoqalypse-ervaring naar een nieuw niveau zullen tillen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Misschien helpt dit: we hebben een special guest die deelnam aan het bekende queer-programma ‘RuPaul’s Drag Race’. ‘Keta.Minaj’ zal als icoon en inspiratie voor de queerscene op Roze Maandag de Hall of Fame op zijn kop zetten.”

Wacht dus niet langer en sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke ervaring op Roze Maandag tijdens ‘The Apoqalypse Rebirth’ in Tilburg. De early bird-tickets zijn al uitverkocht, dus wees er snel bij.

Voor meer informatie over de Hall of Fame of deze show verwijzen wij u naar de Hall of Fame-website.

Tot 24 juli!