Laden Evenementen

The Beach Boys naar Poppodium 013

Informatie
Datum:
26 juni 2022
Tijd:
20:00 tot 22:15
Prijs: €60,40

Niemand minder dan The Beach komen naar Poppodium 013. Ze brengen hun 60 years of sound met hun mee. Dit is een show die jij niet wil missen. Lees snel verder voor alle info en bestel je tickets.

Symbool

De legendarische band, die symbool staat voor de Californische levensstijl en een Amerikaans symbool is geworden voor fans over de hele wereld, heeft een carrière van meer dan een halve eeuw achter de rug. De groep staat nog steeds aan de top van iconische bands in Amerikaanse muziekgeschiedenis met anthems als ‘Surfin’ USA’, ‘Surfer Girl’, ‘Fun, Fun, Fun’, ‘I Get Around’, ‘California Girls’, ‘Help Me Rhonda’, ‘Barbara Ann’, ‘Good Vibrations’, ‘Wouldn’t It Be Nice’, ‘Rock and Roll Music’ en ‘Kokomo’.

100 Miljoen

The Beach Boys hebben wereldwijd meer dan 100 miljoen platen verkocht, ontvingen meer dan 33 RIAA Platinum en Gold Record Awards, kregen een plek in de Rock And Roll Hall of Fame en werden in 2001 geëerd op de Grammy Awards met de Lifetime Achievement Award. Met meer dan vijf decennia touren op zak, hebben The Beach Boys meer concerten gegeven dan welke grote rockband dan ook in de geschiedenis.

Sounds Of Summer: The Very Best Of The Beach Boys, een 30-track collectie van de grootste hits van de band, heeft drievoudig platina behaald door meer dan drie miljoen exemplaren in de VS te verkopen.

50e Jubileum

Onlangs bracht de band een compilatiealbum en boxset uit ter ere van het 50e jubileum van hun tijdloze albums Feel Flows – The Sunflower en Surf’s Up Sessions 1969-1971. De uitgebreide 5CD en digitale boxset bevat een collectie van 135 nummers, waaronder 108 niet eerder uitgebrachte nummers, live-opnames, radiopromo’s, alternatieve versies en a capella-versies, geselecteerd uit de albumsessies door de jaren heen.

Bezetting

De bezetting van The Beach Boys bestaat uit ‘founding member’ Mike Love, die samen met Bruce Johnston, Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher en Randy Leago de erfenis van de iconische band voortzetten. Dit concert is zonder Brian Wilson, Al Jardine en David Marks.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Kosten hiervan zijn €60,40. De show begint om 20:00 maar de zaal zal al om 19:00 uur open gaan zodat je alvast eventueel een drankje kunt nuttigen om in de stemming te komen.