Laden Evenementen

The Calidore String Quartet & Sophiko Simsive in de Schouwburg

Informatie
Datum:
21 maart 2023
Tijd:
20:00 tot 22:00
Prijs: €12,50
Locatie:Schouwburg Tilburg

Op 21 maart speelt The Calidore String Quartet & Sophiko Simsive in de Schouwburg met onder andere het werk van Mozart en Beethoven.

Virtuoos, muzikaal en beheerst. Hoewel deze woorden naadloos van toepassing zijn op het Calidore String Quartet, ligt hun (aantrekkings)kracht vooral bij het genieten van muziek én het uitvoeren ervan. Sinds 2010 is het kwartet een graag geziene gast op de concertpodia, waar ze vol energie het klassieke repertoire nieuw leven inblazen. Het levert ze de ene lovende recensie na de andere op en een gevulde prijzenkast die menig musicus zal benijden.

Op 21 maart delen ze het podium met de Georgische Sophiko Simsive. Al op 16-jarige leeftijd werd ze door dirigent Lev Markis naar Nederland gehaald, waar ze inmiddels haar pianostudie met groot succes afrondde. Sinds september 2020 volgt ze de prestigieuze masteropleiding aan de Manhattan School of Music. Op het programma onder andere werk van Mozart en Beethoven, dat in handen van het Calidore String Quartet en Sophiko Simsive weet te prikkelen als nooit te voren.

Meer informatie

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op de site van de Schouwburg.