THE COLLAB! bij De Harmonie

Informatie
Datum:
14 oktober 2023
Tijd:
18:30 tot 23:55
Prijs: 75
Locatie:de Harmonie

Geniet van een Exquise Culinaire Avond in het Dwaalgebied van Tilburg bij De Harmonie

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat De Harmonie in Tilburg een unieke samenwerking is aangegaan met Ollie’s in Tilburg, resulterend in een exclusieve culinaire belevenis die je niet mag missen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze buitengewone avond zal je deelnemen aan een ongeëvenaard vijfgangendiner, waarbij lokale producten schitteren in elke heerlijke gang. We hebben nauw samengewerkt met gerespecteerde lokale producenten om de smaken van onze regio te omarmen en te vieren.

Om de gastronomische ervaring compleet te maken, hebben we zorgvuldig een selectie van uitstekende wijnen samengesteld, verzorgd door Verbunt Verlinden, om perfect bij elk gerecht te passen.

Belangrijke Details:

  • Datum: 14 oktober
  • Tijd: 18:30 u.

Reserveer nu:

Voor liefhebbers van voortreffelijk eten en wijn is dit een uitgelezen kans om een rijke culinaire ervaring te beleven. Reserveer je plek voor deze bijzondere avond door tickets te kopen via de volgende link: The Collab Tickets.

Voor meer details en informatie, kun je ook een bezoek brengen aan de website van Ollie’s: Ollie’s Webshop.

Deze samenwerking brengt twee culinaire krachten samen en we zijn er trots op deze unieke ervaring te kunnen bieden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol gastronomisch genot.

Bedankt voor je interesse, en we hopen velen van jullie te mogen begroeten voor deze buitengewone culinaire reis bij De Harmonie in Tilburg.