Laden Evenementen

The Dutch Eagles in de Schouwburg

Informatie
Datum:
19 januari 2023
Tijd:
20:15 tot 22:15
Prijs: Varierend
Locatie:Schouwburg Tilburg

Op donderdag 19 januari komen The Dutch Eagles naar de Schouwburg in Tilburg. Het belooft een avond te worden vol met mooie muziek.

Een fantastische avond vol tijdloze muziek met ‘The Eagles van de lage landen’. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. Verken samen met The Dutch Eagles een nieuwe horizon van de Amerikaanse country rock in New Horizons.

De zes bevlogen muzikanten van The Dutch Eagles voeren je mee op een onvergetelijke muzikale roadtrip door de seventies. Of het gaat om Lyin’ EyesLife In The Fast Lane,  of juist een onverwachte muzikale verrassing: The Dutch Eagles geven steevast een eigen gezicht aan de oneindige bron van klassiekers uit de jaren zeventig. Dat brengen ze met verve, zoals we van ze gewend zijn. Beleef het zelf!

Meer informatie

Voor meer informatie over de tickets en de voorstelling kun je terecht op de website van de Schouwburg. Wees er snel bij want de tickets voor de eerste rang zijn schaars. Alvast in de stemming komen? Kijk dan de video hieronder!