Laden Evenementen

The Father in Heyhoef Cinema

Informatie
Datum:
14 oktober 2022
Tijd:
14:00 tot 21:30

Op 14 oktober vertoont Heyhoef Cinema de film ‘The Father’ uit 2021. De film draait maar liefst twee keer, de eerste keer start de film om 14:00 en in de avond draait hij om 19:30. De film duurt 97 minuten.

Over de film

De film is geregisseerd door Florian Zeller. De hoofdrollen worden vervuld door Anthony Hopkins, Olivia Colman en Mark Gatiss. In de film wordt Anthony zichtbaar een dagje ouder, maar hij weigert alle hulp van zijn dochter Anne. Terwijl hij zijn omgeving en zijn veranderende gezondheid een plaats probeert te geven, begint hij zijn naasten in twijfel te trekken. Maar ook zijn geestelijke gezondheid en zelfs de reële wereld worden overpeinsd.

Praktische informatie

De film wordt tentoon gesteld op vrijdagmiddag 14 oktober om 14:00 en in de avond om 19:00. De locatie is Buurtcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1, 5043 RX. De entreeprijs is €5,- inclusief een verwelkomend bakje koffie of thee.

Heyhoef Cinema heeft ook een strippenkaart beschikbaar. Hiermee kan je naar 5 filmvoorstellingen voor slechts €20,- De toegang geldt zowel voor het reguliere filmaanbod als voor speciale filmavonden. Meer info vind je hier.