Laden Evenementen

The Inspirational Community Gospel Choir bij de Schalm

Informatie
Datum:
21 januari 2023
Tijd:
20:00 tot 22:00
Prijs: €15,
Locatie:Cultureel centrum de Schalm

The Inspirational Community Gospel Choir (TICGC) laat mensen zingen, swingen en genieten van prachtige authentieke black gospel muziek. Onder leiding van dirigent Wibo Hijink en begeleiding door pianist Erik van der Kroft brengen ruim 30 sopranen, alten en tenoren populaire, traditionele en feelgood gospel ten gehore op diverse podia. De vraag is elke keer wie het meest geniet; het publiek of de koorleden zelf…

Sinds 2004 is TICGC betrokken bij de Max Proms concerten in de Jaarbeurs te Utrecht in samenwerking met het Metropole orkest. Hierbij heeft TICGC gezongen met bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Zoals Xander de Buisonjé, Jermaine Jackson, The Weather Girls, Londonbeat, Tavares en vele anderen. Ook heeft TICGC in theaters door heel Nederland gezongen met The New London Chorale.

Combineer dit concert met het Filmcafé: Respect op woensdag 25 januari en koop een voordeliger combiticket!

Over Theater Cultureel Centrum de Schalm

De Schalm is een uitnodigend sfeervol gebouw waar ontmoeting, cultuur en theater samengaan. Dit alles tezamen met een kwalitatief goede dienstverlening. De diverse ruimten en faciliteiten maken de Schalm bijzonder geschikt voor tal van activiteiten, zowel grootschalig als klein van opzet. Met een uitgebreid theaterprogramma, veel faciliteiten en mogelijkheden hét Cultureel Centrum van Berkel-Enschot.