Laden Evenementen

The Prom in de Schouwburg Concertzaal

Informatie
Datum:
14 december 2022
Tijd:
20:15 tot 20:15
Prijs: €59.50
Locatie:Schouwburg Tilburg
The Prom

Op 14 t/m 18 december komt The Prom, hét ultieme musicalfeest voor jong en oud, naar de Schouwburg Concertzaal in Tilburg. The Prom heeft onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want het is tijd voor een feestje! Lees snel verder. 

Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

Meer informatie

Met Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen en vele anderen. The Prom is vertaald door Jurrian van Dongen en wordt geregisseerd door Paul van Ewijk.

De ticketprijzen variëren van €12,50 tot €59,50.