logo
Laden Evenementen

The Woke Show! bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
27 oktober 2021
Tijd:
20:30 tot 21:30
Prijs: €5,00

Op 27 oktober om 20:30 uur kun je bij Schouwburg Concertzaal Tilburg naar The Woke Show. Lijkt jou dit wat? Lees dan snel verder voor meer informatie!

The Woke Show

The Woke Show is een avond in twee delen: het eerste deel kun je rustig genieten van de grappen, verhalen en absurditeiten van Jochen Otten (Sluipschutters), Victor Luis van Es (Lowlands) en Teun van den Elzen (Dit Was Het Nieuws) maar in plaats van dat de cabaretiers het theater verlaten en veilig naar huis gaan blijven ze eens zitten… En gaan met elkaar en met jou in gesprek.

Mag je overal grappen over maken? Is er überhaupt nog ruimte voor de grap in een tijd waarin gevoelige onderwerpen als Black Lives Matter, #Metoo en De Boze Witte Man op een steeds serieuzere manier worden besproken? In een tijd waarin iedereen niet alleen een mening heeft, maar hem ook groots kan etaleren? Waar liggen de gevaren? Waar is er plek voor humor in de ‘Woke-Cultuur’?

Onder leiding van host Nina de La Croix zullen Jochen, Victor en Teun het podium bestijgen en zorgen voor een hilarische avond! Met een serieus randje…

Interesse?

Wil jij hier bij zijn? Ga dan naar de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg voor kaartjes en meer informatie. Kaartjes zijn te koop vanaf €5,00.