Theatergroep Wie Walvis bij Schouwburg Concertzaal Tilburg met voorstelling ‘Onder de grond’

Informatie
Datum:
30 oktober 2021
Prijs: €8,00 euro
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op zaterdag 30 oktober de (kinder)voorstelling ‘Onder de grond’ van theatergroep Wie Walvis bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling start om 15:00 uur maar de zaal zal al iets eerder open zijn zodat je in alle rust plaats kan nemen. Lijkt het jou leuk om hier samen met je zoon of dochter naartoe te gaan? Lees dan snel verder voor alle informatie over de voorstelling.

De voorstelling

Een gloednieuwe reeks voorstellingen op locatie in de Reeshof. Onder de noemer Reeshof Theater programmeert theatermaker Boy Jonkergouw een divers en toegankelijk programma voor jong en oud in de Heyhoef! Deze middag speelt theatergroep Wie Walvis de voorstelling ‘Onder de grond’Heb je je wel eens afgevraagd waar je uitkomt als je een gat graaft naar de andere kant van de wereld? Lev woont op de eindeloze ijskoude vlakte. Zijn ouders verzamelen lege flessen en iedere dag komen er meer bij. Hij bouwt er een wereld van om de kou van buiten en de kou in zijn hart niet zo te voelen. Lev droomt over een leven ergens anders.

Flessenpost

Mare haar vader woont in de golven die tegen het warme eiland slaan. Ze stuurt hem flessenpost maar hij antwoordt nooit. Mares moeder wil er niks van weten en doet net alsof hij nooit bestaan heeft. Mare droomt over een leven ergens anders. Maar ‘ergens anders’ lijkt zo ver weg.

Graven

Precies op hetzelfde moment besluit zowel Mare als Lev een gat te graven naar de andere kant van de wereld. In de diepste diepte komen ze elkaar tegen. Twee tunnels die elkaar raken. Twee mensen die elkaar vinden. Ze besluiten samen verder te trekken en een plek te zoeken die ze beiden niet kennen. Een plek vol verhalen. Want samen alleen zijn is altijd nog beter dan alleen-alleen zijn. Een prachtige voorstelling voor vierplussers!

Extra info:

Een ticket voor deze voorstelling kost €8,00 euro en is gemakkelijk te bestellen via de website. De voorstelling start om 15:00 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je alvast in alle rust plaats kan nemen. Alle informatie betreffende de voorstelling vind je op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.