Laden Evenementen

Theaterproductie De Meester en Margarita in De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
20 april 2022
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: €17
de nieuwe vorst

De meester en Margarita is een illusionaire trip over onbegrip, de angst voor het onbekende en de moed om het niet zeker te weten. Een moderne bewerking van een klassieker uit de literatuurgeschiedenis, doorspekt met musicalnummers en vijfstemmige harmonieën.

In De meester en Margarita bezoekt de duivel Moskou om daar het zelfbedrog van haar inwoners te ontmaskeren. Wat volgt is een vervreemdende reis langs drie mensen die de wereld niet meer begrijpen en hier ieder op hun eigen manier mee omgaan. We ontmoeten een jonge dichter die ervan overtuigd raakt dat hij in een leugen leeft, een depressieve schrijver die zichzelf heeft laten opsluiten in een inrichting en Margarita, die boven alles op zoek is naar iets waars. Ondertussen wordt Jezus Christus wegens laster veroordeeld tot de kruisdood.

Binnen het talentontwikkelingsprogramma Orkater/De Nieuwkomers zetten jonge musici en theatermakers hun ideeën om in muziektheaterproducties die gespeeld worden in theaters en op festivals. De meester en Margarita is de 24e productie van Orkater/De Nieuwkomers.

Meer informatie

Wil je meer informatie of tickets bestellen? Check dan snel deze website.