Agenda

Theaters Tilburg Trakteert

Theaters Tilburg Trakteert: Tessa Meester & Tim Koehoorn

Wanneer: 30 juni 2021 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: Gratis

Theaters Tilburg Trakteert: Tessa Meester & Tim Koehoorn

De schouwburg viert dit jaar haar 60 jarig jubileum. En wie jarig is… Juist, daarom trakteren ze je in de maand juli op de leukste optredens op het buitenpodium. Jong en aanstormend talent staat te popelen om, na een lange periode, weer op te mogen treden. Schuif aan op het terras (kom wel op tijd, want de capaciteit is beperkt), bestel een drankje en geniet van een muzikale zomeravond!*

Tessa Meester

Tessa is een energieke singer-songwriter van de Rockacademie. Sinds haar zevende is ze al met muziek bezig en ze begon zelf liedjes te schrijven op haar twaalfde. Door de invloeden van souljazz en indie-rock in haar covers en eigen werk creëert ze een unieke sound met de luchtigheid van de indie-rock en de vocalen van de souljazz.

Tim Koehoorn

“In het echt ben ik leuker, ik ben leuker in het echt.’ De catchy Nederlandstalige songs van Tim Koehoorn blijven lekker hangen. Deze jonge singer-songwriter doet denken aan Spinvis. Hij serveert op ons buitenpodium een potpourri van pop uit de jaren tachtig en negentig. Scherpzinnige hersenkronkels en geremd sentiment. En hadden we al gezegd dat Tim zijn liedjes lekker blijven hangen?

*Bij slecht weer gaat het concert helaas niet door. Check daarom vooraf de website om de actuele status te bekijken.

Praktische informatie

  • Start voorstelling: 20.30 uur;
  • Locatie: terras Theatercafé.

Meer informatie

Meer informatie over deze voorstelling vind je op de website van Theaters Tilburg.

 

Locatie