Agenda

De Managers

Theatervoorstelling De Managers bij De Nieuwe Vorst (AFGELAST!)

Wanneer: 30 april 2020 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Theatervoorstelling De Managers bij De Nieuwe Vorst (AFGELAST!)

Een even hilarische als schrijnende voorstelling over macht en al haar rituelen. Hoe spreken we met elkaar anno 2020? Performance collectief La Isla Bonita gaat met elkaar om tafel. Op donderdag 30 april zijn De Managers te zien bij De Nieuwe Vorst.

In een wereld van maatpakken, flip-overs, stokpaardjes, powerpoints en flesjes Spa vergaderen vijf witte managers op een gehuurde locatie. Hoe moet het verder met de wereld, de mensheid, de zaak, dit team, de productpresentatie van volgende week dinsdag? Is de man, pardon de mens, in staat aan een vergadertafel tot zinvolle oplossingen te komen? In een wereld beheerst door guerrilla-tactieken, manipulatie, fallocentrisme en mansplaining komt La Isla Bonita met een steigerend weerwoord.

Kaartverkoop

De tickets zijn nu verkrijgbaar op de website van De Nieuwe Vorst. Normale tickets kosten €17,- voor de vroege vogels kosten de tickets €12,-. Ook voor studenten zijn er speciale prijzen, die kun je vinden op de website van De Nieuwe Vorst.

De Aanschuiftafel

Zin in een lekkere maaltijd en goed gezelschap? Schrijf je dan in voor De Aanschuiftafel! (Bijna) elke donderdag bij Theater de Nieuwe Vorst. Vanaf 17:30 uur ontvangen we je met een glaasje bubbels en rond 18:00 uur gaan we aan tafel. Max. 20 personen per avond, dus geef je tijdig op. Hier kun je ook eventuele dieetwensen aangeven. Prijs per persoon bedraagt € 15,00 inclusief welkomstdrankje.

Locatie

Reageer op dit bericht