Agenda

Dope

Theatervoorstelling Dope in De Nieuwe Vorst (AFGELAST!)

Wanneer: 16 april 2020 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Theatervoorstelling Dope in De Nieuwe Vorst (AFGELAST!)

Tijd voor een ongemakkelijk gesprek, over hard gaan, over aan zijn, over legalisering. Maar ook over het in stand houden van een van de dodelijkste businessmodellen die er zijn. Op donderdag 16 april is het tijd voor dit ongemakkelijke gesprek tijdens Dope in De Nieuwe Vorst.

In Amsterdam gebruiken we 30.000 lijntjes cocaïne per dag, zo blijkt uit het rioolwater. De omzet van onze XTC-boeren is bijna twee keer zo hoog als die van de luchtvaart. Op feestjes, in het bedrijfsleven, in de clubscène: een nakkie of een pilletje is de gewoonste zaak van de wereld. We houden met onze guilty pleasures een industrie in leven die honderdduizenden mensen per jaar het leven kost en het milieu vernietigt. We kopen bewust, biologisch en Fairtrade, eten slaafvrije chocolade en dragen kinderarbeid vrije katoen, maar hoeveel doden er per lijntje vallen maakt ons eigenlijk weinig uit.

Sadettin vindt het belangrijk dat mensen een vrije keuze hebben, dat ze genieten van hun levens, maar toch begrijpt hij niet hoe het kan dat wij zo veel kilo’s boter op het hoofd hebben wanneer het gaat over drugs; de consumptie en productie daarvan loopt in ons kikkerlandje de spuigaten uit. Burgemeesters worden bedreigd door drugscriminelen, in de Randstad wordt met Kalashnikovs op elkaar geschoten, in woonwijken wordt chemisch drugsafval gedumpt.

Kaartverkoop

De tickets zijn nu verkrijgbaar op de website van De Nieuwe Vorst. Normale tickets kosten €17,- voor de vroege vogels kosten de tickets €12,-. Ook voor studenten zijn er speciale prijzen, die kun je vinden op de website van De Nieuwe Vorst.

De Aanschuiftafel

Zin in een lekkere maaltijd en goed gezelschap? Schrijf je dan in voor De Aanschuiftafel! (Bijna) elke donderdag bij Theater de Nieuwe Vorst. Vanaf 17:30 uur ontvangen we je met een glaasje bubbels en rond 18:00 uur gaan we aan tafel. Max. 20 personen per avond, dus geef je tijdig op. Hier kun je ook eventuele dieetwensen aangeven. Prijs per persoon bedraagt € 15,00 inclusief welkomstdrankje.

Locatie

Reageer op dit bericht