Agenda

Benjamin Verdonck

Theatervoorstelling van Benjamin Verdonck in De Nwe Vorst (AFGELAST!)

Wanneer: 23 april 2020 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Theatervoorstelling van Benjamin Verdonck in De Nwe Vorst (AFGELAST!)

In de lijn van notallwhowanderarelost (2014) en Liedje voor Gigi (2018) bouwt en bedient Benjamin Verdonck een ongewoon planetarium. Dit doet hij met plakband, touwtjes en karton. Inmiddels is het tijd voor de volgende voorstelling in de lijn. Op donderdag 23 april: De tijger eet de zebra en de vogel vliegt verschrikt weg.

Benjamin Verdoncks theaterwerk geeft al langer een belangrijke rol aan ‘de dingen’. Maar waar hij voorheen de machinist was die de objecten, vormen en vlakken in beweging zette en vervolgens voor zich liet spreken, zijn het nu de dingen die het hoofdtoneel opeisen en de acteur zijn rol betwisten.

Kaartverkoop

De tickets zijn nu verkrijgbaar op de website van De Nieuwe Vorst. Normale tickets kosten €17,- voor de vroege vogels kosten de tickets €12,-. Ook voor studenten zijn er speciale prijzen, die kun je vinden op de website van De Nieuwe Vorst.

De Aanschuiftafel

Zin in een lekkere maaltijd en goed gezelschap? Schrijf je dan in voor De Aanschuiftafel! (Bijna) elke donderdag bij Theater de Nieuwe Vorst. Vanaf 17:30 uur ontvangen we je met een glaasje bubbels en rond 18:00 uur gaan we aan tafel. Max. 20 personen per avond, dus geef je tijdig op. Hier kun je ook eventuele dieetwensen aangeven. Prijs per persoon bedraagt € 15,00 inclusief welkomstdrankje.

Locatie

Reageer op dit bericht