Laden Evenementen

Theo Maassen in de Schouwburg Concertzaal (Uitverkocht)

Informatie
Datum:
13 juni 2023
Tijd:
20:15 tot 20:15
Prijs: €30
Locatie:Schouwburg Tilburg
Theo Maassen

In juni 2023 komt Theo Maassen met zijn nieuwe show Onbekend Terrein op vier avonden naar de Schouwburg Concertzaal in Tilburg. Lees snel verder voor meer informatie over de show.  

Natuurlijk hebben we allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden in dit wankele bestaan. Continu proberen we de zaak in kaart te brengen, te duiden, te berekenen, te benoemen. Soms geeft dat ons de illusie van helderheid maar in wezen tasten we in het duister. Ondanks alle wetten, afspraken, protocollen, reglementen, richtlijnen, verordeningen, bepalingen, geschreven- en ongeschreven regels. Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. Theo Maassen gaat in deze one man show terrein betreden waar hij nog nooit geweest is. Kom kijken, je gaat wat meemaken…

Kun je er niet bij zijn op 13 juni? Niet getreurd! Theo Maassen staat ook op 14, 26 en 27 juni in de Schouwburg Concertzaal in Tilburg.

Ticketprijzen variëren van €12,50 tot €30.