Laden Evenementen

Tilburg Got Talent in het Winterparadijs op de Heuvel

Informatie
Datum:
23 december 2022
-
24 december 2022
Locatie:Heuvel

Tilburgse zangtalenten opgelet! Want Tilburg Got Talent staat weer op het programma. Ben jij een liefhebber van het Nederlandstalige lied en heb jij een gouden keeltje? Meld jezelf uiterlijk 4 december aan. Wie weet word jij wel gekozen door de vakjury en word je uitgenodigd voor de voorronde op 23 december in het Tilburgs Winterparadijs op de Heuvel. De halve finale en de finale vinden eveneens in het Winterparadijs plaats. Extra leuk: de winnaar van Tilburg Got Talent mag tijdens de 31e editie van Festival van het Levenslied een optreden geven! Lees snel verder.

Patrick Dano – een van de winnaars van de eerste editie van Tilburg Got Talent – werd gevraagd om iets te organiseren om geld op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind. Toen Patrick dacht aan zijn deelname bij de talentenjacht, kwam dit idee meteen naar boven.

Voorwaarden & aanmelden

Aanmelden is mogelijk als je uit de regio Tilburg komt en 14 jaar of ouder bent. De voorronde staat op 23 december op het programma, de halve finale en finale staan op 6 januari op het programma. Zowel de voorronde, halve finale als de finale vinden plaats bij het Tilburgs Winterparadijs. Goed om te weten: je lied moet Nederlandstalig, meezingbaar en van het Levenslied zijn. Professionele videoclips zijn uitgesloten van deelname, een simpele homevideo is voldoende!

Je kunt jezelf aanmelden door een mailtje te sturen naar aanmelden@tilburggottalent.nl. In dit mailtje zet je jouw naam, achternaam, foto, leeftijd, woonplaats en een filmpje met jouw auditie van maximaal een minuut. Is het filmbestand te groot voor de mail? Dan kan je deze versturen via WeTransfer.

De vakjury

De vakjury kiest van alle aanmeldingen 32 deelnemers die hun ingestuurde auditie live komen doen tijdens de voorronde op 23 december. Dus je zingt jouw auditienummer ook in de voorronde. Van de 32 deelnemers kiest de vakjury 20 deelnemers die het tegen elkaar op gaan nemen in de halve finale en uiteindelijk gaan er 10 deelnemers door naar de finale.

Meer info

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de site van Tilburg Got Talent. Wij wensen alle deelnemers succes!

Over het Tilburgs Winterparadijs

We kunnen deze winter weer gaan schaatsen op de Tilburgse Heuvel. Het Tilburgs Winterparadijs keert namelijk terug met een overdekte ijsbaan, verwarmd winterpaviljoen en veel meer. Ook is er ruimte voor livemuziek en worden er diverse evenementen georganiseerd. Het Tilburgs Winterparadijs strijkt van vrijdag 2 december tot en met zondag 8 januari neer op de Heuvel. Alles wat je moet weten, lees je in dit artikel.