Laden Evenementen

Tilburg Music Scene supports Ukraine in Factorium Theaterzaal

Informatie
Datum:
20 maart 2022
Tijd:
14:00 tot 18:00

De Tilburgse Bob Dylan Tributor en singer songwriter Jacques Mees schrikt net als alle andere Tilburgers enorm van de gruwelijke beelden die tot ons komen uit Oekraïne. Het leed en verdriet is voor hem niet aan te zien en hij voelt als artiest de drang om er iets aan te doen van wat binnen zijn mogelijkheden past. Lees snel verder.
Hij klimt in de telefoon op zoek naar een aantal gelijkgestemden en vindt Heyhoef-Backstage voorzitter John Maes en Factorium directeur Loek Sijbers bereid om samen met hem in de bres te springen om op zondagmiddag 20 maart ‘Tilburg Music Scene supports Ukraine’ te organiseren. Binnen no-time melden zich een hele grote gevarieerde groep Tilburgse muzikanten die graag kosteloos hieraan mee willen werken. Het is een gevarieerde selectie geworden van muzikanten uit allerlei genres en we hebben dus voor iedereen wel wat te bieden, maar het belangrijkste blijf de aandacht en betrokkenheid bij de problematiek die tot ons komt’.

Giro 555

De hartverscheurende en onheilspellende situatie voor de Oekraïners vraagt om steun en medeleven van ons allemaal. De muziekmiddag kan troost brengen en aandacht vragen voor deze ellende dit tot ons komt. Muziek maken verbind de Tilburgse gemeenschap ter ondersteuning van de actie Giro555. Het evenement zal gratis worden aangeboden aan het publiek maar een gulle gift in de collectebussen zal zoveel mogelijk worden gestimuleerd om op het einde van de middag toch een mooi bedrag bij elkaar te brengen voor een donatie aan Giro555.

Meer informatie

De muziekmiddag vindt plaats op zondag 20 maart om 14:00 uur in Factorium theaterzaal aan het Koningsplein. De toegang is gratis, maar gulle giften voor Giro 555 zijn meer dan welkom. Voor meer informatie over het evenement kun je een mailtje sturen naar johnmaes@home.nl.