Tilburg Trappers – Saale Bulls Halle

Informatie
Datum:
01 oktober 2023
Tijd:
20:00 tot 22:30
Prijs: 12,50
Locatie:Tilburg Trappers

Een bezoek aan een thuiswedstrijd van Tilburg Trappers is een garantie op spektakel. Zowel op het ijs als op de tribunes is het goed vertoeven. Wil jij een wedstrijd van Tilburg Trappers bezoeken? Je leest hier alles over je wedstrijdbezoek. 

Wedstrijd bezoeken

Tilburg Trappers speelt haar thuiswedstrijden in het IJssportcentrum op Stappegoor. Kaarten voor de wedstrijden zijn online te koop. 

Wedstrijden van Tilburg Trappers zijn zowel met de fiets, auto als het openbaar vervoer goed te bezoeken. Zo is er een groot parkeerterrein voor de deur waar je (betaald) kunt parkeren. Ook is er een fietsenstalling en een bushalte voor het stadion.

In de ijshal is het ook voor en na de wedstrijd gezellig. Zo is er een biergarten waar je een drankje kunt drinken en een hapje kunt nuttigen. Oftewel: alle ingrediënten voor een leuk dagje uit zijn aanwezig bij een wedstrijdbezoek aan Tilburg Trappers.

Meer informatie

Wil je meer weten over een wedstrijdbezoek aan Tilburg Trappers? Of ben je benieuwd naar al het actuele nieuws rondom de wedstrijd die je wilt bezoeken? Check dan snel de website en volg Tilburg Trappers op Facebook en Instagram.