Tilburg Trappers – TecArct BlackDragons

Informatie
Datum:
15 oktober 2023
Tijd:
18:00 tot 20:00
Prijs: Gratis
Locatie:Tilburg Trappers

Een thuiswedstrijd van Tilburg Trappers is een fantastisch uitje. Een wedstrijd van Tilburg Trappers zit namelijk vol met snelheid, ijs, flinke body checks en veel meer! Wil jij de wedstrijd van Tilburg Trappers bezoeken? Lees dan vooral snel verder!

Rondom de wedstrijd is er weer van alles georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld een drankje doen in de Biergarten en kun je natuurlijk ook een lekker hapje nuttigen: er is altijd wel iets te toen bij Tilburg Trappers!

Wedstrijd bezoeken

Tilburg Trappers speelt haar thuiswedstrijden in het IJssportcentrum Tilburg op Stappegoor. Het stadion is zowel met de fiets, auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zo is er een groot parkeerterrein voor de deur waar je voor een goede prijs kunt parkeren en zijn er genoeg fietsenstallingen. Bovendien is er een bushalte voor het stadion.

Meer informatie

Wil je meer weten over een wedstrijdbezoek aan Tilburg Trappers of ben je benieuwd naar meer nieuws over de Tilburg Trappers? Neem dan zeker een kijkje op de website en volg Tilburg Trappers op Facebook en Instagram.