Agenda

tilburgse kermis 2021

Tilburgse kermis in de binnenstad

Wanneer: 16 juli 2021 tot 25 juli 2021 Waar: Binnenstad Tilburg Entree: Gratis

Tilburgse kermis in de binnenstad

De Tilburgse kermis ken je natuurlijk wel! Eén van de grootste kermissen van de Benelux, dwars door de binnenstad van Tilburg. Hier kun je elk jaar genieten van zo’n 230 attracties en natuurlijk van een heleboel feestjes. De Tilburgse Kermis is dit jaar van 16 juli en duurt tot en met 25 juli 2021. 

Tijdens de kermis in Tilburg kun je heerlijk struinen langs een lint van zo’n drie kilometer. Van de Besterd via het NS-plein, door de Spoorzone, over de Heuvelring, het Piusplein, de Paleisring, de Schouwburgring en op het Koningsplein. Daaromheen vind je talloze festivals, feestjes, voorstellingen en terrassen. Of je nu van attracties houd of niet, een bezoekje aan de Tilburgse Kermis is voor iedereen top.

Vakantiekermis

De editie van 2020 was een unieke voor de Tilburgse kermis. Door de maatregelen rondom het coronavirus werd er geen reguliere Tilburgse kermis georganiseerd maar een tiendaagse vakantiekermis. Door deze alternatieve kermis konden echte kermisliefhebbers toch nog hun hart konden ophalen.

Tilburgse Kermis 2021

De Tilburgse Kermis trekt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers en dat maakt het direct het grootste evenement van de Brabantse stad. Tijdens de kermis zijn er diverse themadagen: namelijk Blauwe Zondag, Gehandicaptenmiddag, Kindermiddag, Caribbean Night en natuurlijk Roze Maandag. Ook de Kermis-mis op de eerste kermiszondag en de begrafenis op de laatste dag mag je absoluut niet vergeten. Heb je vragen over de Tilburgse Kermis? Check dan ook eens dit artikel waarbij wij de meest gestelde vragen beantwoorden!

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

 

Locatie