Laden Evenementen

Tilburgse musicalgroep ‘On Stage’ keert terug op het podium

Informatie
Datum:
24 juni 2022
Tijd:
19:30 tot 22:00
Prijs: €15
Locatie:Studiozaal Schouwburg

Twee jaar lang mocht de Tilburgse musicalgroep On Stage niet doen waar ze zoveel passie uit halen: spelen, zingen en dansen op één van de podia in Tilburg. Eindelijk is het zover, en vieren zij op 24 juni hun terugkeer op het podium. Ze zijn ‘Back On Stage!’

Foto: Evelien Oerlemans

On Stage is geen onbekende club in Tilburg. Al meer dan 20 jaar maken zij musical- en muziektheater, begonnen als onderdeel van de Universiteit van Tilburg. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een organisatie waar plek is voor al het musical- en muziektheatertalent uit Tilburg en omgeving, en staan er al vele producties op hun naam. Een rode draad in de producties van On stage is te vinden in het brutale karakter van de voorstellingen: een tikkeltje eigenwijs en altijd met een uitdaging.

Ook nu gaat On Stage weer een uitdaging aan. Corona heeft iedereen op allerlei manieren geraakt. In twee jaar zijn er fijne, mooie maar ook verdrietige dingen gebeurd en hebben we niet altijd doorgehad wat er bij een ander leeft. Iedereen heeft deze periode op zijn of haar eigen manier ervaren. En hoe de castleden van On Stage dat hebben meegemaakt, delen zij op intieme en emotionele wijze. Momenten die ze vangen in muziek.

Meer informatie

On Stage neemt je op vrijdag 24 juni dan ook graag mee in een theatrale kleinkunstvertelling. Een samenkomst van al die kleine individuele verhalen op een prachtige, zo geliefde, open plek: het podium! En daarmee verbreken ze eindelijk weer de stilte. Ben je erbij? De voorstelling is op 24 juni in Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling heeft twee starttijden: 19:30 uur en 21:00 uur. Een ticket kost €15 en is te vinden op deze website.