Laden Evenementen

Tilburgse Opera met Beethovenconcert bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
31 oktober 2021
Tijd:
14:30 tot 16:35
Prijs: €18,00

Op zaterdag 31 oktober komt de Tilburgse Opera naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Ze komen hier met hun voorstelling: Beethovenconcert. Kaarten voor deze middag kosten €18,00. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder voor alle info.

Verlaat slotakkoord

Eerder stond het Beethovenconcert van de Tilburgse Opera gepland in 2020, ter gelegenheid van het Beethovenjaar. Vanwege de corona-maatregelen kon het concert destijds niet doorgaan, en dus wordt het nu als een verlaat slotakkoord alsnog gespeeld. Centraal staat het werk Die Ruinen von Athen, de muziek die Beehoven schreef bij het gelijknamige toneelstuk van August von Kotzebue. Een werk dat, met uitzondering van de Turkse Mars, zelden wordt uitgevoerd!

Aanvulling

Het programma wordt aangevuld met fragmenten uit opera’s als Idomeneo, La Clemenza di Tito en Die Zauberflöte van Wolfgang Amadeus Mozart. 2021 is immers ook een beetje zijn jaar!

Extra info:

Een ticket voor deze voorstelling kost €18,00 en is gemakkelijk te bestellen via de website. De voorstelling start om 14:30 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je alvast in alle rust plaats kan nemen en eventueel een drankje kan nuttigen van te voren. Alle informatie betreffende de voorstelling vind je op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.