Laden Evenementen

Tino Martin, Snollebollekes & meer: Bakker Floor van Lieshout viert jubileum met feestavond in Poppodium 013

Informatie
Datum:
09 juli 2022 20:00
-
10 juli 2022 00:00
Prijs: €25
Locatie:Popcentrum 013, Tilburg

Het is een prachtig jaar voor het Tilburgse familiebedrijf Bakker Floor van Lieshout. Ze bestaan dit jaar namelijk honderd jaar. Om dat te vieren, pakt de Tilburgse bakkersfamilie groots uit. Ze organiseren namelijk een feestavond in Poppodium 013: 100 Jaar Van Lieshout in Concert. 100 Jaar Van Lieshout in Concert staat op zaterdag 9 juli van 20:00 – 00:00 uur op het programma. Ze pakken uit met een hoop bekende artiesten. Zo komen Tino Martin, Snollebollekes, John West en Karin Bloemen optreden. Ook lokale artiesten zullen het podium beklimmen. Denk bijvoorbeeld aan DJ Coenio.

Jubileum vieren met klanten

Bakker Floor van Lieshout wil het jubileum van het familiebedrijf niet zomaar voorbij laten gaan. De voorbereidingen voor het jubileumjaar zijn twee jaar geleden gestart. Mede-eigenaar Floris vertelt: “We willen ons jubileum vieren samen met de mensen die ervoor hebben gezorgd dat het bedrijf nu staat waar het staat. Dat is ons personeel, onze familie, partners, maar het allerbelangrijkste: onze klanten.”

Je kunt kaarten voor 100 Jaar Van Lieshout bemachtigen door mee te doen met een spaaractie. “Als je producten aanschaft in de winkels van Floor van Lieshout, ontvang je spaarzegels. Bij een volle spaarkaart krijg je een kortingscode waarmee je voor €12,50 een kaart aanschaft voor 100 Jaar Van Lieshout in Concert.”

Kaarten

De losse kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kosten €25,- en zijn te bestellen via deze website. Naast de reguliere kaartverkoop kun je als klant van van Lieshout ook sparen voor een toegangsticket. “We gaan speciale acties opzetten waar je bij bepaalde producten extra spaarzegels krijgt. Als je regelmatig bij ons je brood koopt of iets anders lekkers, lukt het sowieso om de spaarkaart vol te krijgen.” Ben je benieuwd naar de voorwaarden om te sparen voor toegangskaarten voor dit gave evenement? Check dan even deze website.

Geschiedenis Floor van Lieshout

Familie Van Lieshout is een échte bakkersfamilie. Vanaf 1866 bakt de familie al het lekkerste brood en banket. De overgroot opa van Floris en zijn broers hebben allemaal eigen bakkerijen, als ze besluiten om in 1922 de krachten te bundelen met één gezamenlijke bakkerij aan de Tilburgse Hoefstraat. Vervolgens komt het bedrijf in handen van de opa van Floris en later zijn eigen vader en moeder. Nu zijn de vier Tilburgse broers bezig met de overname van het bedrijf, al zijn vader en moeder Van Lieshout nog steeds bij het bedrijf betrokken.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Bakker Floor van Lieshout? Check dan vooral deze website! Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg het familiebedrijf via Facebook en Instagram.