Laden Evenementen

Tip voor dit weekend: online escaperoom in het thema Undercover

Informatie
Datum:
15 januari 2022
Tijd:
20:00 tot 23:00
Prijs: €20,

Helaas hebben we nog steeds te maken met een lockdown. De kans is dus groot dat jij jezelf verveelt tijdens de lockdown. Dan hebben wij een tip: op zaterdag 15 januari staat er weer een nieuwe editie van de #StayAtHomeEscape op het programma. Het team van de Escape Fabriek heeft namelijk weer een aantal uitdagende puzzels gemaakt. Oftewel: een leuke online escaperoom met als thema Undercover. Lees verder. 
De online escaperoom start om 20:00 uur. Daarna kan het puzzelen beginnen. Je speelt dit spel in teamverband.

Thema undercover

Zoals de titel al weergeeft is de escape opgezet in het thema van Undercover. Het doel is om het verstopte drugsrecept zo snel mogelijk te vinden. Dit doe je door op het internet verborgen puzzels op te lossen op je laptop of tablet. Deze puzzels leiden tot een eindcode. De gehele escape is online, wat betekent dat je puzzels tegenkomt in de vorm van filmpjes, websites, geluidsfragmenten en veel meer.

Het betreft een real-time escaperoom. Je speelt dus op hetzelfde moment met je team tegen andere teams die proberen de code als eerste te kraken.

Tijdens de avond zal via de livestream DJ Dennis zorgen voor lekkere muziek tijdens het puzzelen en na de escape zal het tempo iets omhoog gaan, zodat je er thuis op de bank een beetje een feest van kunt maken.

Meer informatie

De tickets voor de online escaperoom kosten €20,- per team. Een team kan bestaan uit 2 tot 6 personen. Zowel voor jong als oud is de Stay At home Escaperoom leuk om te spelen. Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via de website.