Agenda

stay at home escape

Tip voor dit weekend: online escaperoom Stay At Home Escape met muzikale klanken van Tommy Santo en Tommie-C

Wanneer: 15 januari 2021 van 20:00 tot 23:00 Waar: geen locatie Entree: €15,- per team
Bestel tickets

Tip voor dit weekend: online escaperoom Stay At Home Escape met muzikale klanken van Tommy Santo en Tommie-C

Op 15 januari komt er weer een nieuwe editie van de online escape room. Het team van de Escape Fabriek heeft weer uitdagende puzzels gemaakt om zo een leuk online evenement neer te zetten. Via een livestream zal om 20:00 uur de eerste aanwijzing gegeven worden om de kluis te kunnen kraken. Daarna kan het puzzelen beginnen! Weet jij met je team het eerste de code te vinden?

Je moet dus een kluis kraken. Dit doe je door online op je laptop of tablet puzzels op te lossen die je leiden tot de code. Alle puzzels staan online, wat betekent dat je je ook puzzels kan tegen komen in de vorm van filmpjes, websites, geluidsfragmenten, etc. De gevonden antwoorden zullen je verder leiden naar website, mappen of zelfs telefoonnummers met achterliggend voicemail-bericht.

Het betreft een real-time escape room, dus je speelt op dat moment met je team ook tegen andere teams die proberen de code als eerste te kraken. Voor het team dat het snelste binnen is hebben wij een mooie prijs.

Tijdens de avond zullen Tommy Santo en Tommie-c zorgen voor muzikale klanken tijdens het puzzelen en na de escape zal het tempo iets omhoog gaan, zodat je er thuis op de bank een beetje een feest van kan maken.

De tickets kosten €15 per team en een team kan bestaan uit 2 – 6 personen. Voor zowel jong als oud is de Stay At Home Escaperoom leuk om te spelen.

Meer informatie

Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via de website.