logo
Laden Evenementen

Titanic de musical bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
08 maart 2022
Tijd:
20:15 tot 22:30
Prijs: Variërend

Op 8 maart komen René van Kooten, Mariska van Kolk e.a. met ´Titanic de Musical´ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. De musical aan de hand van de klassieker ´The Titanic´ zorgt voor een bijzonder vermakelijke avond voor jong en oud. De cast bestaande uit meerdere grote namen hebben een top voorstelling voor jullie klaarstaan die jij niet wil missen. Interesse? Lees snel verder!

De musical

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begint als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water. Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Dat kan! Bestel gemakkelijk en snel je kaarten via de website. Prijzen verschillen tussen €59,50 en €45,-. De voorstelling start om 20:15 uur en zal tot ongeveer 22:00/22:30 uur duren.