Tjeerd Top bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
30 oktober 2021
Prijs: €15,00
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op zaterdag 30 oktober presenteert Schouwburg Concertzaal Tilburg: Tjeerd Top. Tjeerd zorgt voor een avond vol klassieke muziek, die jij niet wilt missen! De avond zal plaatsvinden in Wijkencentrum De Grote Beemd. Kaartjes kosten €15,00. Lees hieronder alle info over de voorstelling.

Een nieuwe concertenserie

Tilburg is een klassieke concertserie rijker! De programmamaker van Reeshof Cultuurt, Joost van Rijckevorsel, dirigent Frank Adams en productieleider Jules van der Loo brengen dit najaar een divers programma in wijkcentrum De Grote Beemd, in de Reeshof.

Tjeerd Top

Deze avond is violist en concertmeester van het Concertgebouw Tjeerd Top te gast in wijkcentrum De Grote Beemd. Tjeerd Top soleerde met onder meer Amsterdam Sinfonietta, Holland Symfonia, het Nederlands Kamerorkest en het Concertgebouw Kamerorkest. Als kamermusicus is hij regelmatig met het Vermeer Trio te beluisteren. Met pianiste Mariana Izman werd hij geselecteerd voor Het Debuut, een serie van tien concerten in de voornaamste concertzalen van Nederland.

Fortis Mees/Pierson Award

Tjeerd Top vormde daarnaast jarenlang een duo met harpiste Lavinia Meijer. Samen wonnen zij de Fortis Mees/Pierson Award. Met zijn Stradivarius uit 1713 verzorgt hij een fantastische, muzikale avond.

Extra info:

Een ticket voor deze voorstelling kost €15,00 en is gemakkelijk te bestellen via de website. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je alvast in alle rust plaats kan nemen en eventueel een drankje kan nuttigen van te voren. Alle informatie betreffende de voorstelling vind je gemakkelijk op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.