Agenda

Tjeukefist 2019

Tjeukefist 2019

Wanneer: 4 maart 2019 van 13:00 tot 18:00 Waar: 013 Entree: €5,25
Bestel tickets

Tjeukefist 2019

De Carnavalsstichting nodigt alle kinderen tot en met 12 jaar, hun ouders, opa’s én oma’s dit jaar uit voor het Tjeukefist 2019! Op maandagmiddag zal Tjeuke zijn verjaardag vieren met als thema Feest! Een spetterend feest met schminksters en supertoffe artiesten. En natuurlijk komt Prins Etienne d’n Irste ook langs om het feest met ons te vieren!

Zorg dat je op tijd je kaarten bemachtigd. Dit kan via de webshop van de Carnavalsstichting. Het Tjeukefist raakt namelijk elk jaar uitverkocht! Voor kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis! Op maandag 4 maart zijn kaarten alleen te koop bij de kassa van Poppodium 013.

Tjeukefist 2019

Ook dit jaar zijn Dj Joris & Ariste en de Kruikenkids weer van de partij om van Tjeuke’s verjaardagsfeest een groot spektakel te maken. Er wordt volop carnavalsmuziek gedraaid, er zijn spelletjes en er wordt carnavalesk en hip geschminkt. Natuurlijk heeft Tjeuke Prins Etienne en zijn gevolg gevraagd voor een bezoek, om prijzen uit te reiken en om lekker te hossen!

Speciaal voor deze 5 x 11 editie van het Tjeukefist zijn er echte Tilburgse artiesten voor jullie uitgenodigd. Ook CV Veul Gère zorgt die middag dat het dak eraf gaat!

In het kort

  • Maandag 4 maart
  • 13.00 – 18.00 uur
  • Kaarten €5,25
  • Poppodium 013

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht