Todo Sobre Mi Madre bij Heyhoef Cinema

Informatie
Datum:
28 juni 2024
Tijd:
14:00 tot 15:45
Prijs: 5

De film Todo Sobre Mi Madre draait 28 juni bij Heyhoef Cinema. De film gaat over het verhaal van Manuela en haar zoon Esteban. Manuela maakt een zwarte dag in haar leven mee en gaat op zoek naar de vader van Esteban. Ben je benieuwd naar de film? Lees snel verder.

Wanneer Manuela haar 17-jarige zoon Esteban verliest bij een auto-ongeluk, keert ze terug naar Barcelona waar ze jarenlang woonde. Daar zoekt ze de vader van Esteban op om hem het droevige nieuws te melden. De vader van Esteban, een travestiet die tegenwoordig onder de naam Lola als vrouw door het leven gaat, heeft nooit van het bestaan van Sebastian geweten.

Tijdens haar zoektocht door Barcelona treft Manuela in de rosse buurt een vroegere vriendin aan. Samen proberen ze weer iets van het leven te maken. De film uit 1999 werd geregisseerd door Pedro Almodóvar. Het spel van Cecilia Roth en Penelope Cruz is indrukwekkend. In 1999 won de film een Academy Award voor Beste Buitenlandse Film.

Meer informatie

De film draait op 28 juni om 14:00 en 19:30 uur bij Heyhoef Cinema. Kaartjes zijn €5,- en kunnen alleen contant afgerekend worden.