Laden Evenementen

Train your Dragon bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
05 november 2021
Tijd:
19:00 tot 20:30
Prijs: €90 – €180

Deze cursus van Munsel Meditation is voor iedereen toegankelijk. De cursus is speciaal toegewijd aan beginners dus je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie. Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen op het gebied van meditatie? Lees dan snel verder voor alle informatie.

De cursus

In het eerste gedeelte van deze interactieve cursus ontdek en beoefen je de kunst van meditatie vanuit eenvoud en vriendelijkheid. Je leert hoe je een gezonde relatie met je eigen gedachten kan ontwikkelen waardoor je rust en onvoorwaardelijke liefde kunt vinden. In het tweede deel van de cursus ontdek je dat meditatie veel meer is dan alleen in stilte zitten. Als het wordt gecombineerd met ethiek en wijsheid kan het bijdragen aan elk aspect van ons dagelijks leven.

Wijsheid

De cursus is gebaseerd op de wijsheid van de Tibetaanse traditie en zal in het Engels worden gegeven. De sessies duren anderhalf uur en bevatten geleide meditaties, instructies, momenten van delen en diep luisteren. Het is een interactief proces waarbij je je op je gemak kunt voelen om vragen te stellen, te luisteren, te begrijpen, in de ervaring te zijn en los te laten.

Het programma

De voordelen van meditatie zijn eindeloos. Meditatie kan onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid verbeteren.

  • Week 1: Happiness and acceptance
  • Week 2: The power of intention
  • Week 3: The courage to love
  • Week 4: Working with emotions
  • Week 5: Generosity and discipline
  • Week 6: Patience and diligence
  • Week 7: Meditation
  • Week 8: Wisdom

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstoch naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditatie. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Lijkt het jou leuk om aan deze cursus mee te doen? Kijk dan snel op de website voor alle info en reserveer jou plek. De kosten voor een hele workshop bedraagt €180,00 euro en voor een halve €90,00 euro.