Tribute Around Town 2024 in de Tilburgse binnenstad

Informatie
Datum:
08 mei 2024 19:30
-
09 mei 2024 01:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg
Tribute Around Town

Foo Fighters, The Beatles, Elvis Presley, De Dijk, Abba, Doe Maar, Queen, André Hazes en veel meer. Op woensdag 8 mei staat Tribute Around Town 2024 op het programma in Tilburg. Bij diverse cafés en horecagelegenheden in de stad geniet je van gratis optredens van diverse tributebands en -acts. Het event staat de avond voor Hemelvaartsdag op het programma. Grote kans dat jij de dag erna vrij bent dus. Lees snel verder. 

Tribute Around Town is dé ideale avond voor een kroegentocht waarbij live muziek gespeeld wordt van jouw favoriete band(s) en artiest(en). De aanwezige bands en acts brengen deze avond een ode aan hun muzikale helden. Per locatie speelt een band of act meerdere sets, waardoor je kunt genieten van al je favoriete tributes.

Programma Tribute Around Town 2024

Tribute Around Town 2024 duurt van 19:30 – 01:30 uur. De meeste tributebands en -acts treden meerdere keren op, waardoor het mogelijk is om meerdere optredens op één avond te bezoeken. Zo kun je bij LOC Brewery terecht voor muziek van Foo Fighters, staat de Harmonie in het teken van The Beatles, staat bij RAW de CREEDENCE CLEARWTER REVIVAL op het programma en kun je bij De Vos en De Craen terecht voor De Dijk. Liever muziek van Doe Maar horen? Dan ben je bij Stadscafé Brick te vinden.

Benieuwd naar alle optredens tijdens Tribute Around Town 2024? Check dan snel het programma per kroeg en de tijden waarop de tributebands en -acts optreden in onderstaand blokkenschema.

Programma Tribute Around Town 2024

Meer informatie

Wil je meer informatie over Tribute Around Town 2024? Zorg dat je ze volgt op Facebook en Instagram om helemaal op de hoogte te blijven.