Laden Evenementen

Trouwbeleving XL in de Koepelhal

Informatie
Datum:
26 maart 2023
Tijd:
11:00 tot 16:00
Prijs: Gratis
Locatie:Koepelhal

Bezoek het Trouwbeleving XL Event in de Koepelhal in Tilburg. Op deze prachtige, industriële locatie vindt de leukste en gratis trouwbeurs in Tilburg plaats. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste bedrijven, tips voor een knallende party of opzoek zijn naar de mooiste bruidsjurk. Bij het Trouwbeleving XL event in de Koepelhal in Tilburg zijn jullie aan het juiste adres. Willen jullie inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bezoek dan de gratis trouwbeurs op zondag 26 maart 2023.

Beleef, proef en geniet tijdens deze gratis te bezoeken trouwbeurs op een unieke trouwlocatie in Tilburg. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar onder andere wat een trouwambtenaar en live muziek voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Geniet van de heerlijke bruidstaart na de ceremonie en proost samen met ons op jullie verloving!

Meer informatie

Trouwbeleving XL staat op 26 maart tussen 11:00 – 16:00 uur op het programma en is gratis toegankelijk. Meer informatie vind je op deze website.