(try-out) Sarah Moeremans en Het Zuidelijk Toneel met voorstelling ‘What ever happened to Mr. Pete’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
11 februari 2022
Prijs: €12,-
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op vrijdag 11 februari komen Sarah Moeremans en Het Zuidelijk Toneel naar De Nieuwe Vorst met hun voorstelling: ´What ever happened to Mr. Pete´. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Interesse? Lees snel verder!

De voorstelling

Harold Pinter, Samuel Beckett, Luis Buñuel en David Lynch maken samen een voorstelling over een man, genaamd Mister Pete. Dat moet ongeveer de kortste manier zijn om duidelijk te maken wat Joachim Robbrecht en Sarah Moeremans voor ogen hebben.

De tribune en de speelvloer zijn door een muur in tweeën gedeeld. Het publiek en spelers aan de ene kant van de muur zien de anderen niet. Beide groepen krijgen dezelfde voorstelling te zien, in een andere volgorde, met een andere hoofdrolspeler. De opdracht voor het publiek is: zoek naar de waarheid achter Mr Pete. Intussen leert Mr Pete zichzelf ook kennen in korte, grappige scènes. Wie zijn wij eigenlijk? Een noodzakelijke vraag in tijden van algoritmes, digitalisering en de viering van ons geluk als vrij individu. En zo zullen Sarah Moeremans en Joachim Robbrecht opnieuw bewijzen dat luchtigheid ook heel ernstig kan zijn.

Extra informatie

Lijkt het jou gaaf om deze voorstellig te bezoeken? Dat kan! bestel gemakkelijk je kaarten via de website. Kosten hiervan zijn €12,- en studenten en personen van 25 jaar en jonger betalen slechts  €10,-. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen.