Laden Evenementen

Tuinfeest bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
04 juni 2022 11:00
-
05 juni 2022 00:00
Prijs: Gratis
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst
De nieuwe vorst

Op zaterdag 4 juni vanaf 14:00 uur is het café en de binnentuin van De Nieuwe Vorst weer geopend! Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doen ze met een groot tuinfeest. Geniet van live muziek, drank en hapjes in de binnentuin van De Nieuwe Vorst. Lees snel verder. 

Feest in de binnentuin

De opening van het café en de binnentuin moet gevierd worden. En hoe doe je dat nou beter met geweldige live muziek, heerlijke Waalwijkse biertjes en huisgemaakte kombucha? Daarnaast kan je natuurlijk ook genieten van onze nieuwe lunch-en borrelkaart. De feestelijke opening van het café en de binnentuin is perfect als voorbereiding op de Meimarkt óf om die even te ontvluchten. Kom met ons die verse grasmat inwijden en duim vast mee voor lekker weer. Hou voor meer informatie over het feest in de binnentuin de facebookpagina van De Nieuwe Vorst in de gaten. 

Tuinfeest De Nieuwe Vorst

Tuinfeest

Als kick-off starten ze zaterdag 4 juni om 14:00 uur met een groots tuinfeest. Er is live muziek, er zijn Waalwijkse biertjes en huisgemaakte kombucha en je kunt komen proeven van de nieuwe lunch- en borrelkaart. Kom de verse grasmat inwijden en duim alvast mee voor lekker mee.

Elke donderdag t/m zondag open

Vanaf 4 juni zijn ze open van donderdag t/m zondag vanaf 11.00 uur. In de prachtige binnentuin of in één van de gezellige hoekjes in het café kun je genieten van een lekker drankje of hapje. Tussen 12.00 en 15.30 uur serveren ze een wisselende lunchkaart met dagelijks vers bereide, veelal vegetarische gerechten. Wil je liever iets kleins? Tot 20 uur kun je kiezen van de kleine kaart met o.a. tosti’s, eigengemaakte worstenbroodjes en verse soepen. De Volkskeuken, een inmiddels beproefd concept waar je voor een leuk prijsje eet wat de (vega) pot schaft, blijft op de donderdagavonden een goede optie. De Volkskeuken is prima te combineren met een voorstelling of event in de Kraakkelder.

Leuk weetje: ze werken zoveel mogelijk met lokale ingrediënten. Zo halen ze de groenten bij Groeituin013, kruiden uit eigen moestuin, brood bij Pig & Rye en biologische kaas bij Bastiaansen. En ze experimenteren graag met bijzondere smaken en eigen drankjes, dus laat je steeds weer verrassen door wat er op de kaart staat.

Café en binnentuin van De Nieuwe Vorst

In de Willem II-straat in Tilburg, verborgen in een historische villa, huist een bijzonder theater. De schaal is intiem en warm. Je zit in onze zalen dicht op de huid van acteurs of dansers en na de voorstelling zitten ze aan het tafeltje naast je. Dit theater heet De Nieuwe Vorst. In het aanbod heeft vermaak de inhoud niet verdrongen, maar gaan deze juist hand in hand. In een ontspannen sfeer en met plezier laten we zien wat ertoe doet.