Laden Evenementen

Tweede editie van ‘Reflections’ in Schouwburgconcertzaal

Informatie
Datum:
22 april 2022
Tijd:
20:00 tot 22:30
Prijs: €17,50
Locatie:Concertzaal Tilburg
Vrijdag 22 april vanaf 20:00 uur keert Brabant Koor terug in de Schouwburgconcertzaal terug met de tweede editie: Reflections on Our Time plaats!  De succesvolle eerste editie vond plaats in januari 2020. Benieuwd naar het programma van de tweede editie? Lees dan snel verder. 

Reflections on Our Time

In de tweede editie van ‘Reflections’ staat het zelden live te horen koorwerk A Child of Our Time van Michael Tippett centraal. Het oratorium is primair een aanklacht tegen oorlog en geweld. Oók registreert het de worsteling tussen goed en kwaad, en de tunnelvisie van de mens die geneigd is zijn wereld vanuit de eigen ‘social bubble’ te bekijken. A Child of Our Time is geen hapklare muziek. Soms is het intens en groots, dan weer verlichtend door de ‘negro spirituals’. Wél biedt het enorme mogelijkheden om je eigen verhalen te vinden: hoe kijk jij naar de huidige tijd, wat gebeurt er in jouw sociale systeem?

Elke deel van A Child of Our Time wordt voorafgegaan door een fonkelnieuw werk geschreven door compositiestudenten van Fontys AMPA. Zo belooft het een hoopvol concert te worden waarin ook de struggle van het leven wordt weerspiegeld.

Over Brabant Koor

Brabant Koor is een veelzijdig projectkoor dat op topniveau een breed scala aan concerten geeft. Het koor werkt graag op het snijvlak van traditie en innovatie en geeft grote koorwerken door aan de nieuwe generatie. Daarmee inspireert het, innoveert het, en heeft het oog voor waardevol cultureel erfgoed. Met een avontuurlijke blik naar buiten bevordert Brabant Koor de samenwerking tussen zangers, orkesten, onderwijs, business partners en makers in het culturele veld.

Tickets

Wil jij graag naar de tweede editie van ‘Reflections’? Haal dan je tickets op de website van de Schouwburgconcertzaal. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €17,50 en de voorstelling vindt plaats van 20:00 uur tot 22:30 uur.