Uurtje Frituurtje bij Arbie’s Beachhouse

Informatie
Datum:
23 april 2023
Tijd:
13:00 tot 18:00
Prijs: Gratis
Locatie:Arbie’s Beachhouse

Lekker het voorjaar inluiden op de zondagen bij Arbie’s Beachhouse? Iedere zondag in maart en april krijg je bij Arbie’s ieder uurtje een lekker frituurtje van het huis! We zijn deze zondagen geopend van 13:00u – 18:00u (ideale borreltijd voor de zondagmiddag dus).

Je kunt uiteraard ook losse hapjes van onze borrelkaart bestellen. Lekker genieten en bijkleuren tegelijk, want laten we er vanuit gaan dat het – net als afgelopen jaar – heerlijk weer wordt!

Over Arbie’s Beachhouse

Op een steenworp afstand van Tilburg ligt Arbie’s Beachhouse, een uniek strandpaviljoen omgeven door een prachtig natuurbad. Arbie’s is the place to be om ongestoord te genieten van lunch, diner, borrel of feest met familie en/of vrienden! Voor het ultieme strandgevoel hoef je niet helemaal naar de kust te reizen: Arbie’s biedt alles wat je kunt wensen voor een (zomerse) middag en/of avond optimaal genieten. Zowel jong als oud is bij ons welkom voor een hapje, een drankje of een middagje zwemmen.

Meer informatie

Voor meer informatie over Uurtje Frituurtje of andere toffe evenementen bij Arbie’s Beachhouse, kun je terecht op de website van Arbie’s!