Laden Evenementen

Vaar mee met Aqua: het nieuwe programma van Introdans in de Schouwburg!

Informatie
Datum:
15 september 2022
Tijd:
20:15 tot 21:45
Prijs: €27,50
Locatie:Schouwburg Tilburg

Op donderdag 15 september om 20.15 uur kun je in de Schouwburg genieten van dansvoorstelling Aqua. De dansers laten je meevaren op een oneindige stroom aan de hand van vier verschillende dansstukken. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder! 

Introdans

Het moderne dansgezelschap genaamd Introdans enthousiasmeert al meer dan vijftig jaar zoveel mogelijk mensen voor de danskunst. Vanuit de kunst verbindt Introdans mensen met hun verbeeldingsvermogen en eigen danskracht. Inspirerende danskunstenaars uit de hele wereld maken het repertoire dat op wereldberoemde podia gepresenteerd wordt en bundelden dit tot Aqua, nu ook in de Schouwburg!

De show 

Aqua bestaat uit vier dansstukken. Allereerst het stuk genaamd Harbor Me van Sidi Larbi Cherkaoui, waarin drie dansers vol weemoed op zoek zijn naar een veilige haven. Het toneelbeeld doet denken aan een zeehaven tijdens eb, met de drie dansers dansend in het slib. Vervolgens Azul van Jorge Pérez Martínez, een fris en pittig werk, gedanst op klassieke Spaanse gitaarcomposities. Daarna EARTH van Manuel Vignoulle, een eerbetoon aan de aarde, ondersteund door de haast meditatieve muziek. Tot slot kun je genieten van Océana van Lucinda Childs, waarin de dansers lijken te dansen onder de zee. Speciaal voor Introdans maakt deze ‘koningin van het minimalisme’ een versie met extra veel dansers.

Tickets

De prijzen van de tickets  voor Aqua verschillen per rang: voor de eerste rang betaal je €27,50, voor de tweede rang €22,- en voor de derde rang €19,50. Ben je 26 jaar of jonger? Dan kost een ticket slechts €12,50. Twijfel dus niet en scoor je tickets via deze link! Via deze link kun je ook een introductievideo van de show bekijken.

Goed om te weten

De dansvoorstelling is op donderdag 15 september in de Schouwburg van 20:15 uur tot 21:45 uur en heeft geen pauze. Je kunt ook gratis het randprogramma bekijken dat om 19:15 uur begint. Let op: de toegang is gratis, maar je moet wel reserveren!