Agenda

Van de Sande schoonmaakdiensten

Van de Sanden Schoonmaakdiensten en specialistische reiniging organiseert ‘Doe Het Zelf Event’

Wanneer: 26 juni 2021 van 10:00 tot 16:00 Waar: Industrieterrein Katsbogten Entree: Gratis

Van de Sanden Schoonmaakdiensten en specialistische reiniging organiseert ‘Doe Het Zelf Event’

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en ben je nieuwsgierig hoe het is om te werken binnen een praktisch vakgebied? Voor veel praktische vakken zijn opleidingen beschikbaar, zoals elektricien, timmerman, metselaar, tegelzetter enzovoorts. Echter zijn deze er niet voor schoonmaak en specialistische reiniging. Ook worden er voor andere branches veel meeloopdagen en dergelijke activiteiten georganiseerd: helaas is dit ook voor het schoonmaak vaak niet het geval. Daarom heeft Van de Sanden zélf een glasbewassing en specialistische reiniging vak-dag georganiseerd! Dit ‘Doe Het Zelf Event’ vindt plaats op 26 juni 2021.

Wat is er te doen

Onder begeleiding van gecertificeerde medewerkers kun je kennis maken met de verschillende facetten van glasbewassing en specialistisch onderhoud. Om een goed beeld te geven van dit vak komen de volgende punten aan bod:

  • Glasbewassing vanuit gondel / gevelliftinstallatie;
  • Glasbewassing vanaf hangladder;
  • Glasbewassing traditionele methode met ladder;
  • Glasbewassing telewash methode;
  • Glasbewassing vanuit hoogwerker;
  • Gevelreiniging met hogedruk;
  • Vloer reiniging met hogedruk;
  • Graffiti verwijdering met hogedruk.

Tijdens het Doe Het Zelf Event ben je welkom om spontaan binnen te wandelen, maar je kunt je ook vooraf aanmelden. Dan krijg je de kans om bovenstaande disciplines zelf uit te voeren! Altijd al benieuwd hoe het is om op hoogte te werken? Dit is een mooie kans om er achter te komen (uiteraard onder het toezicht van specialisten van Van de Sanden, waar veiligheid altijd hoog in het vaandel staat). Voor alle aanwezigen is er een lekker hapje en drankje en voor deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld staat er een leuke goodiebag klaar.

Aanmelden?

Wil jij kennis maken met de werkzaamheden binnen het (specialistische) schoonmaak vak? Ben je benieuwd naar je – wellicht – toekomstige enthousiaste collega’s? Meld je dan zeker aan voor het Doe Het Zelf Event van Van de Sanden. Dat kan via dit formulier op hun website!

Over Van de Sanden

Van de Sanden is een echt Tilburgs familiebedrijf, actief in de regio midden-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein Vossenberg (Kranenberg 19). Van de Sanden werkt voor bedrijven, VvE diensten van woningcomplexen en semi-overheid. Dankzij het ruime aanbod aan diensten zijn zij een totaalpartner in schoonmaakonderhoud. Met 40 jaar ervaring beschikken ze over kennis en kunde omtrent al je schoonmaak-behoeften. De toegevoegde waarde Van van de Sanden ligt in hun betrokken team van vakmensen, die voldoening halen uit het verzorgen van een schone en prettige omgeving voor de klant.

Locatie