Laden Evenementen

Verbeeten Challenge 2023

Informatie
Datum:
02 april 2023
-
03 april 2023
Locatie:Stappegoor

Op zondag 2 april 2023 staat de jaarlijkse Verbeeten Challenge op het programma. Sportievelingen halen dan zoveel mogelijk geld op voor onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelingen van kanker door Instituut Verbeeten. Lees verder.

Er zijn diverse onderdelen waar je aan mee kunt doen om geld op te halen. Denk aan 10 of 30 kilometer wandelen, hardlopen, wielrennen en meer. Zo kun je ook skeeleren bootcampen of mountainbiken. Alles kan en iedereen is welkom. Ook is er een kids plein en een kids challenge. De start en finish is bij Stappegoor, waar de hele dag van alles te doen is. Schrijf je in of kom aanmoedigen!

Aanmoedigen

Ook als toeschouwer ben je de hele dag van harte welkom. Onthaal de deelnemers met een oorverdovend applaus en geniet van de sfeer en mooie verhalen. Aan de kinderen is ook gedacht, want vanaf 13:00 uur opent het kidsplein. Het hoogtepunt van de dag is om 16:00 uur, dan wordt bekend gemaakt hoe veel geld er is opgehaald. Dit gebeurt natuurlijk in een feestelijke setting.

Meer informatie

Wil jij je inschrijven om mee te doen aan de Verbeeten Challenge? Of wil je komen kijken en aanmoedigen? Check dan vooral deze website.