Agenda

Detox

Verbluffend Anders organiseert Detox Healthy Food Event

Wanneer: 23 januari 2020 van 19:30 tot 21:30 Waar: Verbluffend Anders

Verbluffend Anders organiseert Detox Healthy Food Event

Januari, de maand waarin de goede voornemens weer uit de hoge hoed komen. Veel mensen kiezen er voor om tijdens de eerste maand van het nieuwe jaar op een detox dieet te gaan. Op donderdag 23 januari kan men terecht bij Verbluffend Anders voor meer informatie over detox.

Je beter voelen en er beter uitzien

Een sapkuur geeft je lichaam op eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start. Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als
herboren. Je hebt meer energie en je voelt je sterk. Vergeet niet: je bent op weg naar een mooiere, gladdere huid. Als cadeautje val je vaak ook nog een aantal kilo’s af!

Iedereen is met zijn gezondheid bezig

Je gaat regelmatig sporten, eet bewust gezond of je bent van plan dat te gaan doen. Hoe dan ook, bijna iedereen is er druk mee.
En terecht, want hoe je leeft en wat je eet bepalen hoe gezond je lichaam is. Een gezonde levensstijl is een belangrijke basis voor een stralend lichaam.
De juich bevatten een brede, unieke mix van gezonde groente en fruit en helpen je om het allerbeste resultaat uit je kuur te halen.

Wat gebeurt er tijdens de kuur?

In drie logische fase breng je je lichaam weer in balans, waardoor je de bouwstoffen uit je voeding weer maximaal kunt opnemen.
Het resultaat van een verbeterde voedingsopname is een goede spijsvertering, snellere verbranding, je hebt geen opgeblazen gevoel meer en je ervaart een betere doorbloeding.
Je gaat je lichaam ontgiften waardoor je je echt beter gaat voelen!

Interesse

Heb je interesse om het Detox Lifestyle Event te bezoeken? Meld je vooraf even aan via info@verbluffendanders.nl

Locatie

Reageer op dit bericht