Laden Evenementen

Verderland: van tegeltuin naar Jungle

Informatie
Datum:
04 oktober 2022
Tijd:
20:00 tot 21:30
Locatie:LocHal

Wil jij je tuin budgetvriendelijk vergroenen en heb je daar hulp bij nodig? Kom op 4 oktober naar Verderland in Stadskas013 én maak kans een gratis ticket te winnen om in 6 maanden naar een groene oase te worden gecoacht door natuurtuinboekschrijfster Katja Staring van de tuin Verderland.

Verderland

Bezoek de Stadskas en kom naar een stukje Verderland, de natuurtuin van plantaardig publicist Katja Staring. Deze tuin kan overal in allerlei gedaantes opduiken. Zo vind je ook een Verderland op ondernemerstuin Un Bietje Groen aan de Koningshoeven in Tilburg. De komende maanden gaat Katja vanaf Verderland mensen helpen hun tuin te vergroenen.

Tilburg is een van de heetste steden van Europa. Dat komt omdat de stad erg is versteend. Er is weinig verkoelende en inspirerende natuur te vinden. Help mee aan een fijner klimaat in de stad, door je eigen tuin te beplanten. Dat leeft véél lekkerder, en je krijgt ook nog eens vrolijke bloemen, vruchten, vogels en vlinders om je heen.

Challenge

Maar hoe doe je dat, tegels eruit en dan planten erin? Tien Tilburgers doen mee met de Tegeltuin Challenge en krijgen coaching van Katja Staring en andere collega-groen-coaches bij Un Bietje Groen. Katja schrijft momenteel een boek en online cursus over dit onderwerp, zodat straks iedereen kan bijdragen aan de groene revolutie!

Wil jij een van die 10 Tilburgers zijn? Laat dan je betegelde of oersaaie tuin op Facebook of Instagram zien en tag @Dailygreenspiration en/of kom naar de informatieavond op 4 oktober.

Meer informatie? Klik hier!